Hogedrukreinigers
Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers

Met hogedrukreinigers krijg je jouw straatje wel schoon. Vooral met de hogedrukreinigers die wij in ons assortiment hebben. Wij hebben veel fantastische merken, zoals: Kärcher, Nilfisk en Spear & Jackson.

Als je een hogedrukreiniger wilt dat prettig en gemakkelijk te manoeuvreren is, ga dan voor een van onze lichtere modellen – terwijl hogedrukreinigers met spiraal lansen ideaal zijn voor gebruik op geverfde en gelakte oppervlakken. Borstels zijn de beste keuze voor tegels, maar ook voor autobanden. Bij veel van onze opties worden accessoires meegeleverd, dus je hebt alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het verfraaien van de oppervlakte wat je schoon wilt maken.

Voor tuinieren, bekijk onze bladblazers als je op zoek bent naar een handige manier om jouw gazon vrij te houden van gevallen bladeren. En als je op zoek bent naar een nieuwe grasmaaier, dan kun je daar ook terecht.

Verschillende hogedrukreinigers

Het type en de specificatie van de hogedrukreiniger die je koopt, hangt af van hoe je hem gebruikt en waarvoor, enkele van de beste hogedrukreinigers op de markt zijn perfect voor middelzware taken zoals het reinigen van auto’s, caravans, terrassen en meubels.

Bekijk hier de beste deals en de beste hogedrukreinigers voor jouw geld met de Kärcher hogedrukreinigers. Er is een goede selectie goedkope hogedrukreinigers die ideaal zijn voor het reinigen van auto’s en ook voor het afwassen van jouw fiets.

Druk (bar) van hogedrukreinigers

Dit is de druk en kracht waarmee het water moet worden weggepompt, de instapmodellen zijn meestal rond de 110 bar, wat ideaal is voor het reinigen van jouw auto en kleine oppervlaktes, maar als je het wilt gebruiken om jouw hele terras schoon te maken dan wil je misschien naar de volgende modellen kijken, vanaf 130 bar.

Waterstroom (l / u) hogedrukreinigers

Stroom of LPM is de hoeveelheid water die wordt afgegeven tijdens gebruik, dit heeft invloed op de tijd die nodig is om iets schoon te maken. Hoe hoger de stroom, hoe korter de tijd die nodig is om jouw auto met een jetwash te wassen, aangezien het water omhoog komt en het vuil wegspoelt.

Detergent Intake hogedrukreinigers

Bij de plug ‘n’ clean modellen zit er een uitsparing aan de achterkant van de hogedrukreiniger waar je je fles ondersteboven draait en aansluit, bij andere modellen zit er meestal een aanzuigslangje dat je in de fles laat vallen als je dat wilt ideaal te gebruiken voor het reinigen van jouw auto en het terras.

Kärcher K 2 Home Hogedrukreiniger - 1400W - 110 bar - 20 m²/h

★★★★★
152,99  Op voorraad
€100
as of 18 april 2024 21:30


Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.