Insectenwering
Insectenwering

Insectenwering

Insectenwering

Koel je interieur en houd insecten op afstand met maximaal effect en minimale inspanning met de insectenwering. Gewoon het raam of deur opmeten, de insectenwering online bestellen en direct op het raam of deurkozijn plakken.

Laat frisse lucht in de kamers en houd insecten buiten met ons assortiment horren dat op maat gemaakt kan worden voor elk raam, elke deur of ventilatieopening. Alle schermen houden vliegen, wespen, bijen, in feite alle vliegende insecten, pollen en zelfs spinnen buiten en zorgen voor een fijne leef- of werkomgeving!

Schermen tegen insecten

Onze insectenwering zijn verkrijgbaar als doe-het-zelf of op maat gemaakt en kunnen op maat worden geleverd, zodat je niet naar de zaag hoeft te reiken en we bieden indien nodig een volledige installatieservice.

Of misschien ben je op zoek naar intrekbare, verschuifbare insectenhor systemen die zowel verticaal als horizontaal kunnen zijn. Deze zijn geschikt voor gebruik op standaard, terras-, serre-, dubbele en openslaande deuren.

Onze insectenwering kunnen worden gebruikt in huis, in het bedrijf, voor caravans, campers, campers en campers, maar ook op zeilboten. We hebben ook vliegenhor gaas op de rol die je per meter kunt kopen, en lichtgewicht, zelfklevende horren die geschikt zijn om mee te nemen in jouw koffer op vakantie.

Horren fabriek type M - Insectenwering - 90 x160 cm - Inzet hor - Inkort baar - Antraciet Ral7016 - Grijs gaas - Raamhor

76,00  Op voorraad
Bol.com
as of 18 april 2024 21:29


Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.