Parasolvoeten
Parasolvoeten

Parasolvoeten

Parasolvoeten

Een parasol is het hele jaar door onmisbaar in de tuin. Combineer de jouwe met een van onze zware en hoogwaardige voetstukken, die zijn ontworpen om je paraplu geaard te houden, zelfs op winderige dagen. Universele en verstelbare fittingen maken ze compatibel met de meeste parasols, en dankzij de duurzame afwerkingen blijven ze er langer als nieuw uitzien. Decoratieve dessins voegen moeiteloze stijl toe aan je buitenruimte en je kunt kiezen uit een reeks materialen en kleuren. Waarom zou je de jouwe niet matchen met je plantenpotten en ornamenten om alles mooi bij elkaar te brengen? Neem snel een kijkje tussen onze parasolvoeten.

Hoe zwaar moet een parasolvoet zijn?

Als je tuinparasol vrijstaand zal staan, is het essentieel om voldoende gewicht te hebben. Ook zal je zien dat de grotere parasolvoeten niet alleen zwaarder zijn, maar ook een grotere voetafdruk hebben, waardoor de kans kleiner is dat de tuinparasol omvalt.

Onze basisgewichten variëren van 30 kg tot 120 kg en zijn perfect om je middenstokparaplu of zweefparasol geaard te houden. Geweldig voor commercieel gebruik of grotere parasols met een hoge blootstelling aan de wind, het verminderen van het risico op beschadiging van je parasol en ervoor zorgen dat deze niet wegwaait, is essentieel.

Houd er rekening mee dat de vrijdragende parasol een zwaardere basis vereist om tegenwicht te bieden aan de open kap. Kleinere parasols (2-3 m) kunnen veilig worden vastgehouden met een basis van 50 kg als ze vrijstaand zijn, terwijl grotere parasols (3-4 m +) minimaal 50-70 kg nodig hebben.

VONROC parasolvoet Rosolina – Metalen parasolvoet met betonnen vulling – 45x45cm - 26 kg - Voor stokparasols

★★★★★
84,95  Op voorraad
€74.95
as of 24 februari 2024 14:05

Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.