Regentonnen
Regentonnen

Regentonnen

Regentonnen

Regentonnen zijn een effectieve manier om je regenwater te recyclen en helpen je jouw planten daarbij te voeden. We hebben een verbluffend assortiment decoratieve regentonnen in verschillende maten en kleuren. Onze regentonnen zijn perfect voor tuinen, terrassen, scholen, vakantieparken, recreatiecentra en bedrijventerreinen.

Enkele vragen beantwoord over regentonnen

Moet ik mijn regenton legen in de winter?
Regentonnen moeten in de winter worden afgetapt om te voorkomen dat het water erin bevriest. Als het water in je ton bevriest, zal de regenton onder de druk barsten of vervormd raken.

Kan ik mijn regenton aan een muur bevestigen?
De regentonnen die, vanwege hun specifieke vorm, vatbaar zijn voor vallen, zijn meestal uitgerust met muurbeugels om de stabiliteit te vergroten.

Hebben regentonnen extra filtratie nodig?
We raden je aan het opgevangen regenwater alleen voor tuinieren te gebruiken. In dat geval zijn geen extra filters nodig.

Hoe werken de regenpijpfilters?
Stockly.nl levert verschillende soorten filters. De meeste werken door een stalen of plastic rooster of gaas te combineren met het gebruik van de wanden van de regenpijp om het water op te vangen, waardoor zwaardere lichamen door het midden van de pijp kunnen vallen.

Kan ik meerdere watertanks samenvoegen?
Onze regentonnen zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk met elkaar kunnen worden verbonden als daar behoefte aan is. De aansluiting gebeurt met behulp van een aansluitset die een kleine slang, een boorkop en alle hulpstukken bevat die je nodig hebt om de waterpijpen met elkaar te verbinden.

Regentonset Harcostar Rainsaver 100L grijs incl. voet

★★★★★
54,95  Op voorraad
€47.99
as of 12 juni 2024 11:07


Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.