Tuinverwarming
Tuinverwarming

Tuinverwarming

Tuinverwarming

We zijn gespecialiseerd in het leveren van originele en authentieke vuuroplossingen voor buiten, in alle maten. Of het nu gaat om het creëren van een opvallende attractie in je buitenruimte, koken (barbecueën en grillen), het leveren van warmte voor je tuin, sociale evenementen, of om die winternachten een stuk leuker te maken.

Ons assortiment

We hebben een gevarieerde selectie van kleine, middelgrote en grote tuinverwarming, waaronder een breed scala aan extreem populaire traditionele Mexicaanse Clay Chimenea’s, vuurkorven en vuurschalen om uit te kiezen – allemaal voor geweldige prijzen. En natuurlijk bieden we ook milieuvriendelijke en duurzame houtblokken / brandstof (wat geweldig is om te koken) om je te helpen het vuur aan te steken.

We proberen zoveel mogelijk informatie te geven over al onze producten, maar mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder, ook als je alleen vriendelijk advies nodig hebt.

Voor iedereen is er wat

Veel van onze producten voor buitenverwarming, of het nu gaat om een chimenea, vuurkorf of vuurplaats, bestaan uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsmaterialen en zijn vervaardigd volgens een hoge standaard om een lange levensduur te garanderen. Bekijk onze producten, zodat je precies kunt visualiseren hoe je je tuin kunt transformeren met een van onze producten.

Accessoires voor tuinverwarming

Houd bij koud weer je tuinverwarmer in topconditie door hem in te pakken. We hebben hoezen voor barbecues, chimeneas en vuurkorven die voorkomen dat ze beschadigd raken als de koudere maanden beginnen. Gemaakt van weerbestendige stoffen zoals PVC, deze houden ook regenwater en vocht in je kachel. Ze kunnen worden neergeklapt en opgeborgen wanneer je kachel ook in gebruik is. We hebben ook gemakkelijk te branden houtblokken om je vuur aan de gang te houden.

MaxxGarden Terrasverwarmer - gas - staand - verrijdbaar - tot 13000W

★★★★★
189,99  Uitverkocht
€160.55
as of 12 juni 2024 11:07


Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.