Vitrinekasten
Vitrinekasten

Vitrinekasten

Vitrinekasten

Ontdek het assortiment vitrinekasten. Met een vitrinekast kun je vel producten veilig opbergen.

De juiste vitrinekast kiezen

Bij de aanschaf van een vitrinekast zijn er een aantal zaken waar je op moet letten. Ten eerste waar plaats je de vitrine? Zorg voor voldoende ruimte door het gebied in breedte en diepte te meten; Als de ruimte beperkt is, overweeg dan om een wandkast of hoekkast te kopen. We raden ook aan om vitrinemeubilair uit de buurt van direct zonlicht of radiatoren te plaatsen, omdat overtollige warmte materialen kan vervormen. Overweeg ook of je over de middelen beschikt om de kast te monteren of dat je liever hebt dat de eenheid volledig gemonteerd aankomt.

Ten tweede, wat ben je van plan te laten zien? Als er kostbare of waardevolle spullen in de kast worden geplaatst, denk dan aan afsluitbare deuren om spullen veilig te houden. Afsluitbare deuren zijn ook ideaal voor winkelvitrines, zodat producten, zoals sieraden, kunnen worden uitgestald zonder zorgen om diefstal.

Verstelbare planken zijn ideaal voor steeds wisselende displays, wat betekent dat u de plank in hoogte kunt verplaatsen om de getoonde producten te kunnen plaatsen.

Robuuste vitrinekasten

Je kunt ook verlichting overwegen om het glas helderder te maken. Verlichting is ideaal om de getoonde inhoud te accentueren om echt in het oog te springen; kies uit halogeenlampen of ledverlichting. Hoewel halogeenlampen een meer betaalbare optie zijn die feller oplichten, worden ze erg heet als ze te lang blijven branden, wat kan leiden tot schade aan de producten.

Ten slotte is de afwerking van de kast belangrijk als deze bij bestaand meubilair wordt geplaatst. Glazen kasten kunnen niet zomaar overal geplaatst worden. Met ruime opbergmogelijkheden.

We hebben vitrinekasten met landelijke uitstraling, vitrinekasten industrieel en nog veel meer. Voor een industriële woonkamer past zo’n industriële vitrinekast goed bij. Aan de onderkant bevinden vaak nog lades en de meeste vitrinekasten hebben een glazen deur. De vitrinekasten hebben een robuuste uitstraling en passen daarom goed in de woonkamer. Ze zijn sterk en duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Interlink SAS Collecty Vitrinekast - 60 x 80 x 9,5 cm - Zwart

★★★★★
71,94  Uitverkocht
€64
as of 12 juni 2024 11:06


Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.