Parasols
Parasols

Parasols

Parasols

Het beste uit elke buitenruimte halen is essentieel voor zowel commerciële bedrijven, als huiseigenaren. Een mooie parasol kan elke openluchtruimte in een oogwenk transformeren. Nu dineren in de buitenlucht steeds populairder wordt, kan een prachtige tuinparasol je beschermen tegen de hete stralen van de zomerzon of je beschermen tegen regen! De luxe parasols van Stockly.nl vormen een fantastische uitgave voor elke set tuinmeubelen en laten je het hele jaar door genieten van je buitenruimte! Wij kunnen parasols leveren in diverse materialen zoals bamboe, aluminium en RVS .

Verschillende soorten parasols

Tuinparasols

Er zijn twee hoofdtypen tuinparasols; ten eerste hebben we de klassieke vrijstaande parasol. Deze is vooral handig als je de tuinparasol op meerdere plaatsen wilt gebruiken. zoals op het terras, in het midden van je gazon of aan de rand van het zwembad. Deze kleinere en meer mobiele tuinparasols bieden je een grote flexibiliteit.

Het tweede type parasol dat beschikbaar is, is de zij-armparasol of, zoals ze vaker worden genoemd, een zweefparasol. Een zweefparasol is de perfecte schaduwoptie voor mensen die een volledig vrije en ongehinderde ruimte onder hun luifel nodig hebben. De overkapping van de zweefparasol maximaliseert zowel de bruikbare ruimte als het comfort. Een zweefparasol elimineert het nadeel van een middenstokparasol, je kunt bijvoorbeeld stoelen, hangmatten, tafels etc. direct onder de luifel plaatsen. Een groot voordeel van zweefparasols is dat in tegenstelling tot een traditionele middenstokparasol een zweefparasol vrijstaand is en dus niet in de weg staat!

Commerciële parasols

Wij begrijpen dat je terras er perfect uit moet zien. Hier krijgen je gasten immers een eerste indruk van je bedrijf. Stockly.nl biedt diepgaande expertise in het leveren van hoogwaardige parasols voor de horeca – in elke maat of vorm om aan je behoeften te voldoen. Onze projectadviseurs hebben een groot oog voor detail en zullen hun ervaring delen om je te ondersteunen bij het versterken van het merk van je bedrijf. Zij denken met je mee om jouw wensen om te zetten in oplossingen die voor elk budget volledig gevalideerd worden.

Madison Parasol Flores Luxe rond 300 cm grijs

★★★★★
106,96  Op voorraad
€117.67
as of 12 juni 2024 11:07

Over de de auteur
Saskia Barends
Sarah Barends is een tuinspecialist doordat zij de opleiding tuinieren heeft gestudeerd op de Hogeschool in Rotterdam. Daarna heeft zij als tuinier gewerkt in meerdere tuinzaken in Nederland. Saskia werkt met veel plezier aan alle artikelen op Bestetuinen.nl en schrijft zelf alle artikelen o.b.v. haar eigen ervaring over diverse tuinproducten. Zelf houdt ze het meeste van planten en bloemen, doordat ze graag 1 tot 2 uren per dag werkt in de tuin.
Join the discussion

Please note

This is a widgetized sidebar area and you can place any widget here, as you would with the classic WordPress sidebar.